Het belang van voedingssupplementen

Voedingssuppletie is tegenwoordig noodzakelijk omdat zelfs bij een gezonde en evenwichtige voeding er tekorten aan belangrijke vitaminen, mineralen en spoorelementen kunnen ontstaan. Door hedendaagse factoren zoals stress en toxische belasting heeft ons lichaam juist steeds meer behoefte aan voedingsstoffen. Daardoor zijn de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden niet altijd toereikend voor een goede gezondheid. De belangrijkste reden voor het nemen van voedingssupplementen is dan ook om een optimale gezondheid te bereiken en behouden. Tekorten aan voedingsstoffen kunnen leiden tot vervelende klachten zoals: verminderde energie, huidklachten (eczeem/acne/psoriasis), minder snel afvallen, darmklachten, laaggradige ontstekingen, concentratieproblemen, depressie.

Laat je deskundig adviseren over het gebruik van voedingssupplementen, er zijn namelijk veel verschillende soorten op de markt waarvan ook synthetische vitaminen met onnodige vulmiddelen. Bovendien hebben alleen kwalitatieve supplementen de gewenste heilzame gezondheidseffecten. Het zelf experimenteren met voedingssupplementen kan leiden tot geldverspilling omdat ze geen enkel effect hebben en zelfs nog erger: het kan allergische reacties tot gevolg hebben. Ook dien je rekening te houden met het gebruik van medicijnen.

Ik werk uitsluitend met 100% natuurlijke voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit.  Onderdeel van mijn advies is ook altijd een health check door middel van een bloedtest. Want meten is immers weten. Wil jij deskundig inzicht in jouw gezondheid en goed advies over het gebruik van voedingssupplementen? Laat dan hieronder je gegevens achter en ik neem gauw contact met je op. Zet nu die eerste stap naar optimale gezondheid!