Voedingscoaching: Voldoening met Voeding

Voeding is één van de belangrijkste pijlers voor een gezonde leefstijl. Door gezonder te eten word je energieker en blijft je gewicht makkelijker op peil. Je gaat je niet alleen beter voelen maar je gaat er ook beter uit zien. Verder heeft gezonde voeding positieve effecten op lichaamsfuncties zoals je darmen en bloeddruk. Ook varen je huid en haren wel bij de juiste voedingsstoffen. Vandaar dat ik een coaching programma heb ontwikkeld waarbij gezonde voeding centraal staat:  VOLDOENING MET VOEDING!

 

Herken jij jezelf in één van onderstaande punten:

 • Je wil je fitter en energieker voelen
 • Je wil graag een paar kilo afvallen maar bent helemaal klaar met diëten en het jojo-effect
 • Je denkt dat gezond eten te veel tijd kost of niet binnen jouw gezin past
 • Je probeert wel gezonder te eten maar valt steeds terug in je oude gewoontes
 • Je wil graag gezonder eten maar je hebt eigenlijk geen idee waar je moet beginnen

 

Dan is mijn programma Voldoening met Voeding echt iets voor jou! In 10 weken help ik jou op weg naar een gezondere leefstijl en het maken van gezondere voedingskeuzes. Zonder ingewikkelde voedingsschema’s en lange boodschappenlijstjes. En belangrijker nog: zonder dieet!

 


Doel van dit programma is dat jij na 10 weken fitter en energieker in je vel zit. Na deze 10 weken heb jij écht inzicht in je voedingsgedrag. Want geloof me veel mensen eten in werkelijkheid heel anders dan dat ze in hun hoofd denken. Tenslotte zul je zien dat afvallen opeens ook een stuk makkelijker gaat als gevolg van jouw nieuwe leefstijl.

 

Tijdens dit 10 weken programma staat voeding centraal maar komen uiteraard ook andere leefstijl facetten aan bod zoals ontspanning, beweging en mindset.

 

Hoe ziet het programma er uit:

Stap 1: we starten samen met een uitgebreid 1-op-1 gesprek waarin jouw wensen en doelen helemaal centraal staan. We onderzoeken samen jouw voedingsgewoonten, eetpatroon, motivatie en triggers. Dit gesprek kan live plaatsvinden op mijn kantoor in Urmond of online via zoom als je dit prettiger vindt of verder weg woont.

Stap 2: In een tweede 1-op-1 gesprek krijg je van mij een persoonlijke voedingsanalyse. Vervolgens maken we samen een plan van aanpak voor de komende weken. Let op: dit programma bestaat NIET uit ingewikkelde voedingsschema’s en lange boodschappenlijstjes! Je gaat in kleine stappen veranderingen doorvoeren in jouw voedingspatroon en leefstijl.

Stap 3: Na deze 2 individuele gesprekken met mij volgen er nog 6 uitgebreide online coachsessies via zoom in een klein groepje met gelijkgestemden van maximaal 4 personen. Het programma is dus een combinatie van 1:1 coaching en small group sessies. 1:1 coaching omdat leefstijl en voeding persoonlijk en maatwerk is. Naast de persoonlijke coaching dragen de groepssessies er aan bij om elkaar te inspireren en motiveren naar een gezondere leefstijl. De online groepssessies zullen op een doordeweekse avond plaatsvinden.

 

Planning:

Maart (week 12 en 13): 2x 1:1 coaching (jouw startgesprek en persoonlijke voedingsanalyse)

April: 3x uitgebreide online coachsessie (in een kleine groep van maximaal 4 personen)

Mei: 3x uitgebreide online coachsessie (in een kleine groep van maximaal 4 personen)

Tussentijdse support via Whats App

 

Na dit programma:

 • Voel jij je fitter en energieker
 • Heb je ervaren dat je kunt afvallen zonder dieet
 • Kun je zonder schuldgevoel lekker eten
 • Ben jij je valkuilen de baas
 • Weet je welk gezond voedingspatroon bij jou (en je gezin) past
 • Is je relatie met voeding verbeterd
 • Heb jij voldoening met voeding!


Jouw investering voor Voldoening met Voeding is nu tijdelijk de introductieprijs van 3 termijnen van 217 EUR of bij betaling in één keer 597 EUR.

 

Your body will be around a lot longer than that expensive handbag. Invest in yourself.